Το ελληνικό συγκρότημα που εντυπωσίασε τη Lindsay Lohan

Στο ρυθμό των 719 αφέθηκε ακόμα και η Lindsay Lohan, η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα και διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου εμφανίζεται το συγκρότημα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού. Με το πρόσφατο τραγούδι «Μαζί Σου Χορεύω», αλλά και αγαπημένα τραγούδια, οι 719 κλέβουν τις εντυπώσεις επί σκηνής και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα.

Η Lindsay Lohan ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, που αριθμεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια ακολούθους, ένα βίντεο από την εμφάνιση.

Αναδημοσιεύοντας το βίντεο, ο εκρηκτικός τραγουδιστής του γκρουπ, Χρήστος Ζωτιάδης, έγραψε: «Συνήθως στα post μου είμαι λιγομίλητος… Το να βλέπεις τον εαυτό σου, όμως, στο προφίλ μιας παγκοσμίου φήμης σταρ όπως η Lindsay Lohan είναι κάτι που ούτε μπορείς να το περιγράψεις με λόγια, ούτε γίνεται κάθε μέρα, ούτε συνηθίζεται, ούτε σε κάνει να είσαι λιγομίλητος…»
Ο frontman των 719 συνέχισε: «Ένα συναίσθημα νομίζω μπορεί να υπάρξει και αυτό είναι περηφάνια… Για ένα και μόνο λόγο… Για την αναγνώριση του κόπου όλα αυτά τα χρόνια!»

«Το να βλέπεις κάτι τέτοιο που συμβαίνει σπάνια στα ελληνικά δεδομένα σου δίνει δύναμη αν μη τι άλλο να συνεχίζεις ακόμη πιο σκληρά τη δουλειά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ! 719! So… Can you feel our energy? Thank you so much Lindsay! Ιt was an honor!»

View this post on Instagram

Συνήθως στα post μου είμαι λιγομίλητος … Το να βλέπεις τον ευατό σου όμως στο προφίλ μιας παγκοσμίου φήμης σταρ όπως η @lindsaylohan ειναι κάτι που ούτε μπορεις να το περιγράψεις με λόγια,ούτε γινεται κάθε μερα, ούτε συνηθίζεται, ούτε σε κάνει να είσαι λιγομίλητος … Ενα συναίσθημα νομίζω μπορεί να υπάρξει και αυτό είναι περηφάνια … Για ένα και μόνο λόγο .. για την αναγνωρίση του κόπου όλα αυτά τα χρόνια! … Το να βλέπεις κάτι τέτοιο που συμβαινει σπάνια στα ελληνικα δεδομένα σου δίνει δύναμη αν μη τι άλλο να συνεχίζεις ακόμη πιο σκληρά την δουλειά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα !719!So…..Can you Feel our energy???Thank you so much Lindsay !!!It was an honor !!! #live #myband #719 #lindsaylohan #fantasia #nights #mood #energy #canyoufeelit @tom_giannakopoulos @andymccormick88 @nickchalkidis @719_the_band

A post shared by Chris Zotiadis (@xzotos) on