Μόνο η ΝΔ εγγυάται την ανόρθωση της χώρας!

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη συγκυρία, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Είτε θα ακολουθήσουμε τον δύσκολο αλλά επιβεβλημένο δρόμο της ανάκαμψης είτε θα παραμείνουμε στάσιμοι, παραδομένοι στην παρακμή και στην οπισθοδρόμηση.

Το έθνος μας, εδώ και αιώνες, προχωρά ανάμεσα σε καταστροφές και θριάμβους. Όσες φορές η πολιτική μας ζωή παρασύρθηκε από το νοσηρό δημαγωγικό λαϊκισμό, ο τόπος βίωσε τραγωδίες.
Αλλά και όσες φορές εργαστήκαμε ενωμένοι, με σχέδιο και αυτοπεποίθηση, όσες φορές βαδίσαμε στην οδό του ρεαλισμού, του μέτρου και της σοβαρότητας, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες μας, ξεπεράσαμε ακόμη και τους εαυτούς μας.

Στη σημερινή καθοριστική καμπή στην οποία βρισκόμαστε θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, ρίχνοντας «μαύρη πέτρα» σε παρωχημένες νοοτροπίες και καταδικασμένες πολιτικές του παρελθόντος.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται την ανόρθωση της χώρας, με ένα ρεαλιστικό, τεκμηριωμένο, αναπτυξιακό σχέδιο.

Μπορούμε να αναγεννήσουμε την πατρίδα μας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορούμε να ανοικοδομήσαμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Το πράξαμε το 1974, με τον αείμνηστο ηγέτη μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, θα το πράξουμε και τώρα.

Πιστοί στην ιστορική μας αποστολή, για μια ακόμα φορά, ενώνουμε κάτω από τη σημαία της τιμημένης και δικαιωμένης παράταξης μας όλες τις Ελληνίδες, όλους τους Έλληνες, που θέλουν να υπερβούν την παρακμή, που θέλουν να κατακτήσουν το μέλλον. Διότι μπορούμε καλύτερα!

Του Θανάση Νταβλούρου