(Φωτο)-Σκότωσε τον αλιγάτορα που είχε φάει το άλογό της και σχεδιάζει να τον φάει ολόκληρο

Η Τζούντι Κόχραν θα μπορούσε να είναι μία οποιαδήποτε συνταξιούχος εκπαιδευτικός, όμως η ζωή της μαζί με εκατοντάδες επικίνδυνους αλιγάτορες στην μικρή πόλη του Τέξας, δεν της αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.

Έτσι, όταν πριν από περίπου πέντε χρόνια έχασε το άλογό της, που κατά πάσα πιθανότητα φαγώθηκε από τους αλιγάτορες που ζουν στην περιοχή, ορκίστηκε ότι μια μέρα θα πάρει την εκδίκησή της.

Η μέρα αυτή έφτασε πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν κατάφερε και σκότωσε έναν «γίγαντα» μήκους τεσσάρων μέτρων και βάρους 263 κιλών. Μάλιστα, η ηλικιωμένη αλλά υπέρ-δραστήρια δήμαρχος δεν αρκέστηκε απλά στην θανάτωση του ερπετού, αλλά φιλοδοξεί να τραφεί από το κρέας του αλιγάτορα για αρκετό καιρό, ενώ σχεδιάζει και το γδάρσιμό του, ώστε να κατασκευάσει τσάντες και ρούχα από το περιζήτητο δέρμα του.

Η Κόχραν είχε την καθοριστική συνδρομή του γιου της, ο οποίος παγίδευσε τον αλιγάτορα χρησιμοποιώντας ως δόλωμα ένα μικρό ρακούν, ενώ μόλις το γιαγαντιαίο ερτπετό πιάστηκε στο αγκίστρι, δέχθηκε τον μοιραίο πυροβολισμό από το πολεμικό τουφέκι της δημάρχου.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.