Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύεται τον αγαπημένο της

Η παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου παντρεύεται τον αγαπημένο της Νίκο στον Αγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο και η Στάλω Θεοδώρου, η σχεδιάστρια που επιμελήθηκε το νυφικό της, αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες.

«Χαίρομαι που η κυρία Γαστεράτου μου εμπιστεύτηκε το πιο σημαντικό ρούχο που θα φορέσει, το νυφικό της» λέει η γνωστή designer στην Espresso και περιγράφει το φόρεμα που δημιούργησε ειδικά για την παρουσιάστρια του Epsilon. «Έχω δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κομμάτι υψηλής ραπτικής που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά της. Είναι φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα, συνδυασμένο με ιταλικό κιπούρ, σε γεωμετρικά και μπαρόκ μοτίβα. Συνοδεύεται από χειροποίητο πέπλο μήκους 4 μέτρων. Έχει κεντηθεί στο χέρι με 40.000 κρύσταλλα Swarovski σε διάφορα μεγέθη και χρειάστηκαν 200 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί» περιγράφει με ενθουσιασμό η δημιουργός και στη συνέχεια αποκαλύπτει τη σχέση που έχει με την οικοδέσποινα του Splash.
«Η γνωριμία και η συνεργασία μας μετρά πολλά χρόνια, από τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ» λέει και συμπληρώνει: «Τον Ιανουάριο, μετά την παρουσίαση της συλλογής μου στο Ζάππειο Μέγαρο, συναντηθήκαμε και κουβεντιάσαμε γενικά τη γραμμή και το ύφος του νυφικού. Τον Φεβρουάριο, όταν πήγα ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Παρίσι, παρήγγειλα τις δαντέλες που πίστευα ότι της ταιριάζουν. Εχουμε κάνει μόνο δύο πρόβες στον χώρο μου».