Νέες αποκαλύψεις: Το παρελθόν του 17χρονου της Αρτζέντο -Οι καταγγελίες σε βάρος του

Δεν έχει τέλος το σίριαλ με την τελευταία σύντροφο του Άντονι Μπουρντέν, Άζια Αρτζέντο και τον νεαρό ηθοποιό Τζίμι Μπένετ.

Το περιοδικό People, έχοντας την κατοχή του δικαστικά έγγραφα, αποκάλυψε πως η πρώην σύντροφος του Μπένετ, είχε υποβάλει αίτηση για περιοριστικά μέτρα κατά του ηθοποιού τον Ιούλιο του 2015. Η εκδίκαση της υπόθεσης για τα ασφαλιστικά μέτρα που ήταν να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2015, ωστόσο, δεν έγινε ποτέ, γιατί κανείς από τις δύο πλευρές δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Ο ηθοποιός Τζίμι ΜπένετΟ ηθοποιός Τζίμι Μπένετ

Στο αίτημά της για προσωρινά μέτρα ασφαλείας, η πρώην σύντροφός του, επίσης ηθοποιός, έγραψε ότι είχε πάει στο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες την άνοιξη του 2014, προσπαθώντας να «ασκήσει κατηγορίες εναντίον του Τζίμι Μπένετ» για παράνομο σεξ με ανήλικη και παιδική πορνογραφία. Το αστυνομικό τμήμα δεν επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία, σύμφωνα με το The Daily Beast.

Η ηθοποιός ήταν 18 ετών όταν υπέβαλε την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα και ο Μπένετ 19. Σε αυτήν έγραψε: «Ο κύριος λόγος για τον οποίο νιώθω ότι χρειάζομαι την εντολή περιοριστικών μέτρων είναι γιατί ο Τζίμι με απείλησε λέγοντάς μου πως θα με κυνηγήσει από επιστρέψω στον παλιό μου σύντροφο. Ο παλιός μου σύντροφος κι εγώ είμαστε πάλι μαζί και ανησυχώ για την ασφάλειά μου».

Συνέχισε, γράφοντας πως ο Μπένετ «με έπεισε να κάνω σεξ μαζί του» όταν εκείνη ήταν 17 ετών κι αυτός 18. Υποστήριξε επίσης πως «την παρακολουθούσε», «στέλνοντάς μου συνεχώς γραπτά μηνύματα και τηλεφωνώντας μου» και «απρόσμενα και συχνά σταματούσε έξω από το διαμέρισμά μου για να δω ότι ήταν εκεί».

Ο Μπένετ επίσης την απειλούσε πως θα στείλει γυμνές φωτογραφίες της «προκαλώντας μου συναισθηματική βλάβη με τη διαρροή τους μέσω Snapchat», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στο επίκεντρο καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση. Σε ένα δημοσίευμα των New York Times, ισχυρίστηκε ότι η Αρτζέντο του επιτέθηκε σεξουαλικά το 2013 σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 17 ετών.

Η Άζια Αρτζέντο με τον Τζίμι ΜπένετΗ Άζια Αρτζέντο με τον Τζίμι Μπένετ

Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι η Άζια Αρτζέντο τον φίλησε προτού του κάνει στοματικό σεξ και έρθουν σε σεξουαλική επαφή στο Ritz-Carlton στη Μαρίνα ντελ Ρέι στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με τους Times. Η Αρτζέντο συμφώνησε να τον πληρώσει 180.000 δολάρια, αναφέρει η εφημερίδα.

Στα μηνύματα, που έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ, η Αρτζέντο φέρεται να αρνείται πως γνώριζε ότι ο Μπένετ ήταν ανήλικος μέχρι τη στιγμή που ο ίδιος επικοινώνησε μαζί της και με τον Μπουρντέν πέρυσι το φθινόπωρο, μετά την δημόσια κατηγορία της ενάντια στον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν. Ισχυρίστηκε επίσης ότι «ένιωσε περίεργα» όταν οι δυο τους είχαν σεξουαλική επαφή και επεσήμανε ότι η νόμιμη ηλικία συγκατάθεσης στη Γαλλία και την Ιταλία είναι τα 15 έτη.