Εξομολόγηση Γ.Κατσαρού: η ζωή στο ξενοδοχείο μετά τον χαμό της συζύγου του

Μία ολόκληρη ζωή μαζί. Ο Γιώργος Κατσαρός και η σύζυγός του Μιρέλλα. Το ζευγάρι που αγαπήθηκε βαθιά και απέκτησε δύο γιους, χωρίστηκε λόγω του τραγικότερου γεγονότος, του θανάτου.

Ο αγαπημένος συνθέτης Γιώργος Κατσαρός μίλησε σε συνέντευξη του στο Λοιπόν για τη ζωή του σήμερα, μετά τον θάνατο της γυναίκας της ζωής του. Η εξομολόγησ και η περιγραφή του δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
Ένα ζευγάρι δεμένο και με βαθιά αγάπη
Ένα ζευγάρι δεμένο και με βαθιά αγάπη

 

Διαβάστε όσα είπε:

Μετά το θάνατο της συζύγου σας πώς είναι η ζωή σας;
«Η Μιρέλλα «έφυγε» τον προπερασμένο Νοέμβριο. Από την ημέρα, που «έφυγε» η γυναίκα μου έμεινα 10 μήνες στο ξενοδοχείο»

Δεν θέλατε να γυρίσετε στο σπίτι σας;
«Δεν έμενα στο σπίτι, έμενα σε ξενοδοχείο που ήταν δίπλα στο σπίτι μου. Μου συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ καλά εκεί, ήταν γνωστοί, με ήξεραν, αλλά ήταν μοναξιά. Το ξενοδοχείο δεν ήταν κάτι καλύτερο από το σπίτι, ήταν απλά για να μην αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο σπίτι, ειδάλλως και το ξενοδοχείο μοναξιά ήταν για μένα»

Πώς αποφασίσατε να μείνετε στο σπίτι σας μετά από 10 μήνες;
«Μετά το ταξίδι που έκανα στη Μόσχα. Η επιστροφή και η αναχώρηση ήταν με δρομολόγιο που έφευγε ξημερώματα, οπότε έπρεπε να πάρω το σαξόφωνο, που το είχα σπίτι, όπου πήγαινα και μελετούσα, και μία βαλίτσα. Δεν ήθελα να μείνω στο ξενοδοχείο πριν φύγω, φοβήθηκα ότι δεν θα ξυπνήσω. Στην επιστροφή γύρισα ξημερώματα, πήγα να αφήσω τα πράγματα και είπα: «Γιατί να φύγω;». Ξάπλωσα εκεί και μετά δεν ξανάφυγα από το σπίτι μου».

Η απώλεια της συζύγου του είναι αξεπέραστη
Η απώλεια της συζύγου του είναι αξεπέραστη

Δεν είχατε ξαπλώσει 10 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού σας, όπου κοιμόσασταν με τη σύζυγο σας;
«Όχι, αυτό δεν το έχω κάνει ακόμα. Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα στο κρεβάτι που κοιμόμουν με τη γυναίκα μου, μετά το θάνατο της»

Πού κοιμάστε;
«Σε άλλο δωμάτιο. Εκτός από τη δική μας κρεβατοκάμαρα, υπάρχουν οι δύο κρεβατοκάμαρες των παιδιών, του Αντώνη και του Αλέξανδρου. Εγώ κοιμάμαι στην κρεβατοκάμαρα του Αντώνη».