Σάμαρης: Είπε “όχι” στα σενάρια μεταγραφής του στη Σαουδική Αραβία

Δεν υπήρχε ιστοσελίδα χθες που να μην αναπαρήγαγε το θέμα του Sportime για τον Ανδρέα Σάμαρη και τα σενάρια μεταγραφής του στη Σαουδική Αραβία. Πράγματι, ο πατρινός άσος της Μπενφίκα δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση από την Αλ Χιλάλ, την οποία όμως απέρριψε χθες το απογευμα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος»!

Ηταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Σάμαρη να προσθέσει 2 εκατομμύρια ευρώ ζεστά στο λογαριασμό του, αφού η συμφωνία ήταν να δοθεί δανεικός από τον πορτογαλικό σύλλογο για έναν χρόνο και στη συνέχεια να επιστρέψει στη Μπενφίκα.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είπε «όχι» κυρίως για οικογενειακούς λόγους, αφού η σύζυγός του περιμένει δεύτερο παιδί και θεώρησε ότι δεν ήταν ό,τι καλύτερο να αφήσουν την Ευρώπη για τη Σαουδική Αραβία, παρότι τα χρήματα ήταν πολλά.
Προπονητής στην Αλ Χιλάλ είναι ο Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Σάμαρη από τη συνεργασία τους στην Μπενφίκα και τον ήθελε πολύ στην ομάδα.

Ολες οι ιστοσελίδες έγραφαν χθες ότι η μεταγραφή είναι τελειωμένη και ότι ο Σάμαρης δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδι της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως απ’ ότι φαίνεται ο πατρινός παίκτης θα δώσει κανονικά το «παρών.

Ο Ανδρέας Σάμαρης έφυγε με περιπετειώδη τρόπο από την Παναχαϊκή το 2009, αλλά η μεταγραφή του στον Πανιώνιο του άνοιξε τα φτερά για να πετύχει εκπληκτικά πράγματα στην καριέρα του.
Στις 7 Μαρτίου 2010 έκανε το ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα σε αγώνα του Πανιωνίου με την Ξάνθη και την 8η αγωνιστική, ο Ακης Μάντζιος τον εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά στην 11άδα σε αγώνα με την ΑΕΚ.
Στις 30 Αυγούστου 2012 υπέγραψε στον Ολυμπιακό κατακτώντας τίτλους και παίζοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολούθησε η Εθνική, η Μπενφίκα την οποία, όπως όλα δείχνουυν, θα συνεχίσει να υπηρετεί ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.