(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Τα εγκώμια της Παναγίας στην Μονή Γηροκομείου – Πλήθος πιστών έκαναν ουρά για να προσκυνήσουν τη Θεοτόκο

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και συγχοροστατούντων του συμπολίτου μας Μητροπολίτου Ατλάντας κ. Αλεξίου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, τη συμμετοχή του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας της Γηροκομιτίσσης π. Συμεών Χατζή και τη συμμετοχή πλειάδος κληρικών της Ι.Μ. Πατρών, έψαλλαμα τα εγκώμια της Παναγίας.
Κατά κύματα οι πιστοί προσήλθαν στο μοναστήρι για να προσκυνήσουν την πανάγια μορφή Της και να εναποθέσουν τα όποια αιτήματά των.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος μίλησε για τον κατατρεγμό που δέχεται η Πίστη μας, για την απλοποίηση της Ελληνικής γλώσσας, για την Υπεραγία Θεοτόκο και την αγάπη της για την Πατρίδα..
Παρευρέθησαν οι βουλευτές Ανδρέας Κατσανώτης. Ιάσωνας Φωτήλας, η βοηθός Περιφερειάρχου κα Αναστασία Τογιοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Ανδρέας Καράβολας, η Δημοτική Σύμβουλος κα Βίβιαν Σαμούρη, ο πολιτευτής κ. Άγγελος Τσιγκρής, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Αικατερίνη Κουμπουρλή κ.α..
Στο Ιερό Αναλόγιο ηγείτο ο Πρωτοψάλτης της Μονής κ. Ανδρέας Σμυρνής πλαισιωμένος από τον Λαμπαδάριο κ. Ιωάννη Σωτηρόπουλο και τους Ιεροψάλτες κ.κ. Παύλο Κυδωνιάτη, Σπυρίδωνα Σκιαδαρέση, Χαράλαμπο Παρασκευόπουλο, Ανδρέα Κολλιόπουλο κ.α..