(ΦΩΤΟ)-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μαγική βραδιά με Γλυκερία – Μπάση

Μαγική βραδιά απόψε στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων με την συναυλία της Γλυκερίας και του Δημήτρη Μπάση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων. Περισσότερα από χίλια διακόσια άτομα, απόλαυσαν πάνω από τρεις ώρες, ένα μουσικό ταξίδι ξεχωριστής διασκέδασης με τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά, καθώς και τις μεγάλες τους επιτυχίες.
Η σπουδαία ερμηνεύτρια, Γλυκερία που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, χάρισε ένα πρόγραμμα, που περιλαμβάνει τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα.
Μαζί της ο Δημήτρης Μπάσης, με το ίδιο πάθος και την αυθεντικότητα που τον διακρίνει, παρουσίασε ένα μοναδικό πρόγραμμα τόσο με τραγούδια από την 20χρονη πορεία του που έχουμε αγαπήσει, όσο και με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών.
Από «Τα Λαδάδικα», το «Βρέχει Φωτιά Στη Στράτα Μου», το «Σώσε Με» μέχρι τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τα «Χαμοπούλια» και το «Τώρα Μένω Μόνος Μου», ο Δημήτρης Μπάσης μας θύμισε όμορφες μουσικές στιγμές του παρελθόντος γεμάτες συναίσθημα, κέφι και αλήθεια.
Πλαισιωμένοι από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς, δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα.
Μαζί τους και ο ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου.
Η διοργάνωση από το Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαβρύτων ήταν υποδειγματική και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια
Υποστηρικτής της συναυλίας, όπως και σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, η εφημερίδα “ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ” και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS

ΒΙΝΤΕΟ

kalavrytanews.com