My style rocks: Τα νέα πρόσωπα-έκπληξη στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται το «My Style Rocks». Το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται για τον δεύτερο κύκλο του.

Μια εκπομπή μόδας που αγάπησε ιδιαίτερα το γυναικείο κοινό την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε και ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την Ραμόνα Βλαντή.

Στο My Style Rocks συμμετέχουν νέες κοπέλες που αγαπούν την μόδα και διαγωνίζονται καθημερινά, παρουσιάζοντας μέσα από το ντύσιμό τους, τo προσωπικό τους στυλ.

Έχοντας ένα εβδομαδιαίο budget, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν, καλούνται να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό look για το κάθε επεισόδιο και να το παρουσιάσουν μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Πέρυσι απολαύσαμε στην κριτική επιτροπή τον σχεδιαστή μόδας Στέλιο Κουδουνάρη, την fashion and style expert Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και τον φωτογράφο μόδας Χάρη Χριστόπουλο. Και ως κεντρική παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή.

Φέτος, όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ο δεύτερος κύκλος του My style rocks έχει το ίδιο κόνσεπτ, αλλά νέα πρόσωπα.

Το My Style Rocks θα ξεκινήσει να προβάλλεται πιθανότατα από τον Οκτώβριο με κεντρική παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να μπει και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό και να αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Εθνος ΤV σε ρόλο-έκπληξη θα δούμε και την περσινή νικήτρια του παιχνιδιού Ραμόνα Βλαντή.

Από την παλιά φρουρά των κριτών μόνο ο Στέλιος Κουδουνάρης υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει, ενώ έντονες συζητήσεις για τις θέσεις των κριτών έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με τους Κατερίνα Γιατζόγλου, Δημήτρη Αργυρόπουλο (πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου), Πατρίσια Φιλντς και Deux Hommes.

Σε λίγο καιρό θα φανεί ποιοι τελικά θα είναι οι κριτές του My Style Rocks. Λίγη υπομονή…