Επιτακτική ανάγκη η επανεκκίνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία

Του Θανάση Νταβλούρου

Με την θλίψη και την οργή από την πολύνεκρη εθνική τραγωδία να μην έχουν ακόμη καταλαγιάσει, η άθλια κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιχειρεί με σπασμωδικές κινήσεις να αποδράσει από το υπαρξιακό αδιέξοδο της. Εις μάτην, όμως.

Η ελληνική κοινωνία τους έχει πάρει εδώ και πολύ καιρό χαμπάρι και εξοργισμένη από την ανευθυνότητα τους, τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό τους και τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς τους στα εθνικά θέματα που αγγίζουν τα όρια της μειοδοσίας, τους περιμένει στις κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν.

Αλλά την ίδια ώρα, στην απέλπιδα προσπάθεια τους να κρατηθούν γαντζωμένοι στην εξουσία, μέσα από πρωτοφανείς χυδαίες επιθέσεις, πότε με τον ανεκδιήγητο κ. Πολλάκη και πότε με την αχαρακτήριστη κυρία Αυλωνίτου, ρίχνουν λάσπη στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον πρόεδρο της, αντιπολιτεύονται την αντιπολίτευση προσπαθώντας να αποτρέψουν το αναπόφευκτο τέλος τους!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουν το απύθμενο πολιτικό θράσος να πανηγυρίζουν για τη δήθεν έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, όταν έχουν ψηφίσει δυσβάστακτα μέτρα εις βάρος των πολιτών και έχουν δεσμεύσει τον τόπο για τη μακροχρόνια  επίτευξη άπιαστων υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων.

Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, δεν ψηφίσαμε τις περικοπές των συντάξεων, ούτε την μείωση του αφορολόγητου. Αυτά είναι μέτρα τα οποία έχουν την υπογραφή του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου. Είναι μέτρα τα οποία ήταν τελείως αχρείαστα και  προστέθηκαν σε ένα πολύ μεγάλο λογαριασμό, τον οποίο οι Έλληνες θα τον πληρώνουν για αρκετά χρόνια ακόμα. Είναι ο λογαριασμός της ανικανότητας τους, που μεγαλώνει καθημερινά.

 Όσο περνάει ο χρόνος πάνε την πατρίδα μας από το κακό στο χειρότερο. Γι’ αυτό ακριβώς είναι επιτακτική ανάγκη να φύγουν, το συντομότερο δυνατό, καθώς η Ελλάδα χρειάζεται μια ουσιαστική επανεκκίνηση για να φύγει  μπροστά, την οποία μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κάνει με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.