Ο ηγέτης που κρύβεται την ώρα της κρίσης δε μπορεί να κυβερνήσει….΄

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Magazino» ήταν προσκεκλημένος το μεσημέρι της Τετάρτης, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, που τοποθετήθηκε για την εθνική τραγωδία που βίωσε η χώρα, από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.
Αμέσως μετά από μία τραγωδία πρέπει να αναλογιστούμε δύο σημαντικές πιθανότητες, υπογράμμισε ο κ. Κατσανιώτης: «Η μία να μάθουμε από τα λάθη μας για να μπορούμε να δούμε τι πραγματικά έφταιξε και να βελτιωθούμε, ώστε με μετριοπάθεια να προχωρήσουμε μπροστά και η άλλη, της πλήρους πολιτικής εξαχρείωσης. Και είναι ό,τι ακριβώς κάνει αυτή η Κυβέρνηση, ξεκινώντας από τον κ. Καμμένο να δηλώνει μετά την επίσκεψή του στον τόπο της τραγωδίας, ότι δεν έγινε τίποτα, συνεχίζοντας με τον κ. Πολάκη να δηλώνει ότι οι νεκροί ΄΄θολώνουν την εικόνα΄΄, για να καταλήξουμε στον κ. Κουβέλη που υποστηρίζει ότι, μπορεί να αποτελεί τραγωδία το γεγονός, σημαντικότερο όμως είναι η έξοδος της χώρας από το μνημόνιο».
Ο βουλευτής κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις αιτιάσεις του Πρωθυπουργού για το ΠΡΙΝ και στο σύνθημα ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ αλλά ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ υπενθύμισε ότι, στο παρελθόν όταν συνέβησαν φυσικές καταστροφές όπως αυτές με τις πλημμύρες στην Καλαμάτα και τους σεισμούς στην Κεφαλλονιά, ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ΄΄ήταν εκεί΄΄ τη στιγμή που οι συμπολίτες μας έπασχαν . Και το έβλεπαν όχι μόνο αυτοί αλλά και οι πολίτες όλης της χώρας. Άρα περνούσε το μήνυμα ότι η χώρα έχει Πρωθυπουργό, έχει ηγεσία!
Σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα, ο οποίος έχοντας πλήρη αδυναμία του ελέγχου, είδαμε να μην εμφανίζεται στο σημείο του γεγονότος, να πηγαίνει σε μία σύσκεψη παρωδία και να ακολουθεί όρους επικοινωνίας σοβιετικού τύπου που θυμίζει Τσερνομπίλ! Ελέγχω τα μέσα, τα κατηγορώ, προσπαθώ να ελέγξω την πληροφορία κλείνομαι γιατί νομίζω ότι δε θα μάθει ο κόσμος!
Δεν πήρε καν την ευκαιρία που του έδωσε ο Πρόεδρος του κόμματός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είπε ότι τρεις μέρες ΕΜΕΙΣ, δε λέμε τίποτα, δεν κάνουμε αντιπολίτευση, γιατί βιώνουμε πραγματικά ένα εθνικό πένθος! Δεν θέλω να φανταστώ τι θα έλεγε ο κ. Τσίπρας εάν ήταν αυτός στην αντιπολίτευση ….Ενώ, την ίδια στιγμή μια ολόκληρη χώρα έμοιαζε με ακυβέρνητο καράβι!
Με έναν ΄΄ηγέτη΄΄ να κρύβεται την ώρα της κρίσης …που δε μπορεί να κυβερνήσει… που δε δημιουργεί ασφάλεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσανιώτης.
Κλείνοντας, ευχήθηκε στο επόμενο διάστημα το οποίο είναι δύσκολο, γιατί βρισκόμαστε εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, η Κυβέρνηση να μη δείξει την ίδια ασυνεννοησία .