Το Σταθακοπούλειο Κληροδότημα έχει ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Κύριε Βουλευτή,

Σας ενημερώνω, όπως οφείλω, για την περίπτωση που δεν γνωρίζετε, ότι το κτίριο ημερήσιας φροντίδας – στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με νοητική υστέρηση κατασκευάστηκε από τον Δήμο Πατρέων και έχει ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει ο Δήμος Πατρέων έχει ολοκληρώσει την κατασκευή του κτιρίου και τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί προς χρήση.

Η καθυστέρηση της παράδοσης οφείλεται αποκλειστικά σε γραφειοκρατικά προβλήματα που αποτελούν πραγματική «γάγγραινα» και που αναφύονται εξαιτίας των νόμων που έχουν ψηφιστεί διαχρονικά από τις κυβερνήσεις.

Το Σταθακοπούλειο Κληροδότημα εκτός του παρόντος έργου, σε συνεργασία με το Δήμο και το Σύλλογο Γονέων παιδιών με αυτισμό, έχουν ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και μελέτες με σκοπό να χρηματοδοτηθεί από το τρέχον πρόγραμμα ΕΣΠΑ μια νέα υποδομή για τα αυτιστικά παιδιά.

Κύριε Βουλευτή,

Είμαι στην διάθεσή σας, όποτε εσείς επιθυμείτε, να σας ενημερώσω αναλυτικά για τα συνολικά έργα του Δήμου μας που έχουν ήδη κατασκευασθεί, για εκείνα που είναι σε εξέλιξη, καθώς και για αυτά που προγραμματίζουμε και έχουν εγκριθεί οι χρηματοδοτήσεις τους με συνολικό προϋπολογισμό άνω των 100 εκ. ευρώ.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ