(Βίντεο): iPhone καταφέρνει να επιζήσει πτώση δεκάδων μέτρων

Τα κινητά τηλέφωνα σήμερα μπορεί να φημίζονται για την ευχρηστία που προσφέρουν σε καθημερινά πράγματα αλλά σίγουρα δε φημίζονται για την αντοχή τους σε πτώσεις ή την κακομεταχείρηση, τουλάχιστον όχι οι πιο εμπορικές και διαδεδομένες συσκευές. Μια υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας που θέλει ένα iPhone να επιζεί πτώση από την κορυφή μιας κούνιας λουνα παρκ σε ύψος 137 μέτρων.

Η κάτοχος του τηλεφώνου Cansel Yildirim έριξε το τηλέφωνο της καταλάθος από τη κορυφή της κούνιας και μετά προσπάθησε να εντοπίσει το iPhone 7 Plus μέσω του Find my iPhone. Σε αυτό το σημείο θα περίμενε κανείς να μαζέψει το κινητό σε εκατό διαφορετικά κομμάτια, ωστόσο η Cansel το βρήκε με μόλις μια γρατζουνιά αλλά λειτουργούσε κανονικότατα. Να αναφέρουμε ότι δε χρησιμοποιούσε θήκη όταν της έπεσε.

Στο βίντεο φάνηκε το τηλέφωνο να της φεύγει από τα χέρια και να στριφογυρνάει στον αέρα πριν καταλήξει στο έδαφος. Σε αυτό το σημείο πολύ εύκολα θα μπορούσε να έχει γίνει κάποιο μοντάζ από κάποιον που θα ήθελε να κάνει μια πλάκα στον υπόλοιπο κόσμο, επομένως τα συμπεράσματα δικά σας. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και το disclaimer: Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι σας.

unboxholics.com