Survivor διαρροή: Ανατροπή – Αυτός πάει ημιτελικό & αυτός δίνει μάχη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor νικητής ήταν ο Ηλίας Γκότσης ο οποίος πήρε μαζί του τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση Βιργινία και Χάρη για να απολαύσουν το έπαθλο μαζί του. Μια κίνηση που πήρε τις καλύτερες κριτικές τόσο από όλους τους παίκτες όσο και από το κοινό στα social media.

Η Βιργινία δεν σταμάτησε να τον ευχαριστεί από την καρδιά της, το ίδιο και ο Χάρης που δεν περίμενε ότι ήταν αυτός που θα αποχωρούσε.

Απόψε έχουμε το τελευταίο αγώνισμα του Survivor 2 , όπου οι δύο νικητές θα κερδίσουν μια θέση για τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor.

Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με πέρσι, όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος είχαν επικρατήσει και είχαν κερδίσει, εκτός από ένα ταξίδι στην Κούβα, 2 εισιτήρια για τον ημιτελικό, όπου τους περίμενε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που είχε περάσει από ψηφοφορία στην Ελλάδα τον Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο.

Το σημερινό αγώνισμα

Το αγώνισμα φαίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό και χρειάζεται ισορροπία, ενώ και η ταχύτητα παίζει τον ρόλο της.

Ποιοι όμως καταφέρνουν να πάρουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό;

Ο Ηλίας είναι ο μεγάλος νικητής, σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα δείχνει πως έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στην φίλη της, Μελίνα.

Μένει να δούμε αν οι αρχικές διαρροές επιβεβαιωθούν.