Σενάρια για web TV από Ευαγγελάτο-Στεφανίδου

Σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης βρίσκονται τα πρόσωπα που ολοκλήρωσαν τον κύκλο της παρουσίας τους στο Epsilon του Ιβάν Σαββίδη. Ο λόγος κυρίως για τους Νίκο Ευαγγελάτο, Τατιάνα Στεφανίδου και Αννίτα Πάνια, οι οποίοι αποτελούν και τα πιο βαριά ονόµατα µεταξύ αυτών της εποχής Βρυώνη που δεν πρόκειται τελικώς να περάσουν το κατώφλι των στούντιο της Παιανίας, όπου και θα µεταφερθούν οι εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθµού του Πόντιου επιχειρηµατία.

Οπως είχε αποκαλύψει η στήλη, και οι τρεις είχαν συζητήσει µε τον Φίλιππο Βρυώνη το ενδεχόµενο να µετακοµίσουν στο νέο κανάλι που ετοίµαζε, ωστόσο η αδυναµία του επιχειρηµατία να εξασφαλίσει τελικώς άδεια από το ΕΣΡ ακύρωσε εν τη γενέσει τους τα σχετικά πλάνα. Σε ό,τι αφορά την Τατιάνα Στεφανίδου, φερόταν να έχει δεχθεί κρούση από τον ΑΝΤ1, όµως η ρευστή κατάσταση που επικρατεί στο κανάλι του Αµαρουσίου εν µέσω των δοµικών αλλαγών που έχουν δροµολογηθεί στο πρόγραµµά του, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, αποτελεί τροχοπέδη για την ολοκλήρωση των συζητήσεων που πιθανώς να γίνουν στο άµεσο µέλλον.

Θολό παραµένει, την ίδια ώρα, το τοπίο αναφορικά µε το επόµενο τηλεοπτικό βήµα του Νίκου Ευαγγελάτου, για τον οποίο πλέον δεν υπάρχει ούτε η προοπτική παρουσίασης πρωινής εκποµπής στο Epsilon, για την οποία είχε µιλήσει πριν από περίπου έναν µήνα µε το δίδυµο Καληµέρη – Μαραγκουδάκη. Μέχρι νεωτέρας, πάντως, σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πληροφορίες, Ευαγγελάτος και Στεφανίδου προτίθενται να ρίξουν εκ νέου βάρος στη δηµιουργία µιας σύγχρονης και ολοκληρωµένης web TV για τον όµιλο των sites που διευθύνουν.

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο εγχείρηµα που είχαν στα σκαριά και στο παρελθόν, αλλά η προσπάθειά τους δεν απέδωσε -για πολλούς και διάφορους λόγους, κυρίως οικονοµικής φύσεως- καρπούς. Οσο για την Αννίτα Πάνια, τα σενάρια περί επιστροφής της στον Alpha δεν φαίνεται να έχουν βάση.

Πηγή: parapolitika.gr