Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο George Clooney μετά το τροχαίο

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης George Clooney που τραυματίστηκε την Τρίτη ενώ οδηγούσε σκούτερ στη Σαρδηνία, πήρε εξιτήριο από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του τοπικού νοσοκομείου Giovanni Paolo II όπου είχε μεταφερθεί, έχοντας τελικά έναν μώλωπα στο γόνατο, μεταδίδει το πρακτορείο ANSA.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, George Clooney ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Οδηγούσε το σκούτερ του, όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το πρωί της Τρίτης.

Ο 57χρονος Κλούνεϊ μόλις είχε βγει από το ξενοδοχείο του και επιβιβαστεί σε σκούτερ όταν συγκρούστηκε με μικρό φορτηγό, έγραψε στην ιστοσελίδα του το ιταλικό περιοδικό Chi. Ο διάσημος ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, πιθανόν με τραύμα στο ισχίο, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ANSA.

Ο 57χρονος ηθοποιός βρίσκεται στην Ιταλία, μαζί με τη σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν, για τα γυρίσματα της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί με τίτλο «Catch 22» που βασίζεται στο βιβλίο του Τζόζεφ Χέλερ.

Μάλιστα, το τροχαίο συνέβη την ώρα που κατευθυνόταν προς την περιοχή όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Η τοπική αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ενώ τα αίτια της σύγκρουσης των δυο οχημάτων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Ο Κλούνεϊ έγινε διάσημος από τον ρόλο του δρα Νταγκ Ρος στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά “Στην Εντατική” (1994-1999). Εκτοτε κέρδισε το Οσκαρ Β ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Syriana» το 2006 και βραβεύτηκε για τη συμπαραγωγή της ταινίας «Argo» το 2012.