Νέο ειδύλλιο στα κοσμικά σαλόνια -Ενας Βαρδινογιάννης για την Φάις [εικόνες]

Ενα νέο ειδύλλιο στον επιχειρηματικό κόσμο απασχολεί τα κοσμικά σαλόνια.

Δύο νέα, ωραία και low-profile παιδιά το τελευταίο διάστημα φημολογείται, από ανθρώπους του φιλικού τους περιβάλλοντος, ότι είναι μαζί.

Γόνοι γνωστών επιχειρηματικών οικογενειών, η Λούσι Φάις και ο Νίκος Θ. Βαρδινογιάννης γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων πριν από λίγους μήνες και από τότε είναι συνέχεια μαζί, όπως γράφει η Espresso, αποφεύγοντας όμως τις κοσμικές εμφανίσεις, τις εξόδους και τα φλας.

Ο γιος του αείμνηστου Θεόδωρου Βαρδινογιάννη και της Σάσας Βαρδινογιάννη, ο Νίκος, έχει καταφέρει χρόνια τώρα να είναι «αόρατος» παρά το βαρύ όνομα που κουβαλάει.

Η Λούσι Φάις είναι η πρωτότοκη κόρη του γνωστού επιχειρηματία Σάμι Φάις από τον πρώτο γάμο του σε νεαρή ηλικία και εργάζεται ήδη στην εταιρεία η οποία πρόσφατα ανέλαβε και τα κασταστήματα Καλογήρου.

Σπανίζουν οι φωτογραφίες του Νίκου Θ.ΒαρδινογιάννηΣπανίζουν οι φωτογραφίες του Νίκου Θ.Βαρδινογιάννη

Η Λούσι Φάις ήδη ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσειςΗ Λούσι Φάις ήδη ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσειςΗ Λούσι Φάις με τον πατέρας της Η Λούσι Φάις με τον πατέρας της Κορίτσι της μόδας η Λούσι ΦάιςΚορίτσι της μόδας η Λούσι Φάις