Κίνημα Αλλαγής: Στο… ράφι της ιστορίας και ο Γιάννης Ραγκούσης

Δύο διεκδικητές της ηγεσίας στην αναμέτρηση του περασμένου Νοεμβρίου είναι ήδη εκτός Κινήματος Αλλαγής. Μετά τον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι χθες ήταν η σειρά του Γιάννη Ραγκούση.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ άσκησε κριτική στη στάση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς στο Σκοπιανό, υποστηρίζοντας ανοιχτά τη συμφωνία.

«Δεν ασχολούμαστε με τον Γιάννη Ραγκούση, όπως δεν ασχολείται και ο Γιάννης Ραγκούσης με το Κίνημα Αλλαγής, καθώς εδώ και καιρό συμπεριφέρεται σαν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Παύλος Χρηστίδης.

Έκλεισε έτσι ένα ακόμη κεφάλαιο. Ο Γιάννης Ραγκούσης είχε αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ για την Ώρα Αποφάσεων (Διαμαντοπούλου- Φλωρίδης), αλλά πέρυσι το καλοκαίρι… αποφάσισε να συμμετάσχει στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Συμμετείχε στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Από τότε είχε δείξει ότι είναι υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που περιόρισε δραματικά τις εκλογικές του επιδόσεις.

Χθες ο Γιάννης Ραγκούσης αντέδρασε με ανάρτηση στα social media αφήνοντας υπονοούμενα για υποταγή στελεχών σε επιχειρηματίες και την προτίμησή τους στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αλλά, δεν του απάντησε κανείς από τη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς δεν τον θεωρούν πλέον εσωκομματικό πρόβλημα, αλλά στέλεχος που ακολουθεί ανοιχτά την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.