Έχουν το θράσος και πανηγυρίζουν κι από πάνω!

Με την καταστροφική πολιτική τους πήγαν τη χώρα πολλά χρόνια πίσω και οδήγησαν την ελληνική κοινωνία στην εξαθλίωση και στην απόγνωση. Με τους ανεύθυνους και επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς τους κόστισαν στον ελληνικό λαό 200 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ έφεραν και τον τόπο στο χείλος του γκρεμού.
Και τώρα, έχοντας στο μεταξύ παραδώσει αμαχητί στους Σκοπιανούς, όνομα, ταυτότητα και γλώσσα, δηλαδή το «όχημα» για την ενδυνάμωση του σλάβικου αλυτρωτισμού σε βάρος της πατρίδας μας, πετυχαίνοντας» μια ανεπαίσθητη ρύθμιση για το χρέος, υποδεέστερη απ’ αυτήν που θα είχε επιτευχθεί το 2014, ανέβηκαν στα κεραμίδια διαλαλώντας το τέλος των Μνημονίων και της κρίσης!
Έχουν δε το θράσος να στήνουν και φιέστες, που παραπέμπουν σε χουντικό καθεστώς, για να πανηγυρίσουν:
1) Το γεγονός ότι σε έξι μήνες από σήμερα θα επιβληθεί νέα μείωση των συντάξεων και νέα μείωση στο αφορολόγητο.
2) Ότι η Ελλάδα θα πρέπει να επιτυγχάνει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και 2,2% μέχρι το 2060.
3) Ότι γι’ αυτό το τέταρτο μνημόνιο που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα θα ελέγχεται κάθε τρεις μήνες από τους δανειστές της, κάτι που δεν συνέβη σε καμία άλλη χώρα.
Όμως, δυστυχώς γι’ αυτούς, το 2018 δεν είναι 2014. Ο ελληνικός λαός που τους πίστεψε και εξαπατήθηκε από τις ανέφικτες εξαγγελίες τους, θα τους δώσει πλέον την αρμόζουσα απάντηση στις κάλπες.
Όσες φιέστες κι αν κάνουν, με ή χωρίς γραβάτα, τα ψέματα τους, τελείωσαν.

Του Θανάση Νταβλούρου