(Βίντεο)-Η εξομολόγηση της Δήμητρας Παπανδρέου: Ο έρωτας με τον Ανδρέα ήταν συναρπαστικός

Για την προσωπική της ζωή, τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν δεχόταν επίθεση από τα μέσα ενημέρωσης, μίλησε η Δήμητρα Παπανδρέου.

«Ήταν πέρα πάσης φαντασίας ότι θα γινόμουν γυναίκα του Ανδρέα. Ήταν ένας έρωτας συναρπαστικός, δεν με ενδιέφερε το που θα πήγαινε. Είδα τον εαυτό μου σε άσχημα πρωτοσέλιδα. Τότε δεν είχε βγει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων. Με μεταχειρίστηκαν με αισχρό τρόπο. Ο Ανδρέας είχε μια γραμμή. Δεν κάνεις ποτέ μήνυση στον Τύπο. Ήταν φορές που ήθελα να κινηθώ νομικά, αλλά μου έλεγε άστο. Το νεύμα προϋπόθετε εκείνη την εποχή κότσια χοντρά. Οι άντρες αυτοί σπανίζουν σήμερα. Το νεύμα δεν το είχαμε συνεννοηθεί, ήταν αυθόρμητο», ανέφερε η κ.Παπανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή το Πρω1νό.

«Το μετά ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ήταν πολύ ψηλά ο πήχης που είχα ανεβάσει. Το πιο δύσκολο είναι να μένεις μόνος σου. Μετά από κάποιες δυσάρεστες προσπάθειες προτίμησα να μείνω μόνη μου» τόνισε για την προσωπική της ζωή.

Όσο για την ζωή τη σήμερα: «Δεν τα έχω όλα λυμένα. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, ήρθαν απανωτά ένα σωρό προβλήματα. Ζω κι εγώ όπως όλοι οι άνθρωποι σήμερα, με τα ελάχιστα που παίρνουν. Με τη οικογένεια Παπανδρέου δεν έχω καμία σχέση. Ήμουνα η κακιά εγώ γι’ αυτούς».