Τραγική κατάληξη στην αγωνιώδη αναζήτηση για αγνοούμενο αγρότη

Τραγικό φινάλε είχε η πολύωρη αναζήτηση ενός 69χρονου αγρότη στην Ιεράπετρα από τους συγγενείς του, καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί από χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις τον άτυχο άνδρα “πρόδωσε” η καρδιά του, και “έσβησε” μόνος στο αγρόκτημα της οικογένειας όπου είχε μεταβεί για να φροντίσει το θερμοκήπιό του.

Το πρωί της Τρίτης, ο 69χρονος αγρότης έφυγε από το σπίτι στην Ιεράπετρα για το θερμοκήπιο στην περιοχή του φράγματος των Μπραμιανών. Το μεσημέρι επιστρέφοντας η σύζυγός του από τις δικές της δουλειές διαπίστωσε ότι ο άνδρας της δεν είχε γυρίσει και δεν απαντούσε στα αγωνιώδη τηλεφωνήματά της.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η οικογένεια που άρχισε να ψάχνει τον άτυχο αγρότη σε όλα τα πιθανά μέρη που θα μπορούσε να βρίσκεται. Παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αρχές που άρχισαν να συνδράμουν την οικογένεια στις έρευνες.

Εν τέλει, λίγο μετά τις 11 χθες το βράδυ, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, παρουσία αστυνομικών άνοιξαν την κλειστή από μέσα πόρτα της αγροικίας της οικογένειας, και βρήκαν στο εσωτερικό του οικοδομήματος νεκρό τον 69χρονο. Από την πρώτη αυτοψία προέκυψε ότι τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του ήταν παθολογικά.