Η Μαρία Ναυπλιώτου ως Κλυταιμνήστρα -Οι φωτογραφίες την ημέρα των γενεθλίων της [εικόνες]

Μια μικρή φωτογραφική γεύση, από μια μεγάλη παραγωγή.

H δεύτερη φετινή καλοκαιρινή παραγωγή του Εθνικού θεάτρου είναι η «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή: το σκηνοθετικό βλέμμα του Θάνου Παπακωνσταντίνου θα δώσει άλλη διάσταση στο έργο, στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, στις 20 και 21 Ιουλίου.

Η Αλεξία Καλτσίκη θα ερμηνεύσει το ρόλο της Ηλέκτρας και η Μαρία Ναυπλιώτου θα ενσαρκώσει το ρόλο της Κλυταιμνήστρας.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η δεύτερη δημοσίευσε τα πρώτα καρέ από την φωτογράφισή της και πραγματικά το αισθητικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Ολα αυτά την ημέρα των γενεθλίων της.

Η Μαρία Ναυπλιώτου έκλεισε τα 49 της χρόνια και το ταξίδι της στη ζωή δεν σταματά να την γεμίζει συγκινήσεις.

marianafpliotou/Instagram
marianafpliotou/Instagram

Στη συνέντευξή της στο bovary.gr, η Μαρία Ναυπλιώτου είχε μιλήσει για τη σχέση της με το χρόνο:

«Η ηλικία με απασχόλησε πιο πολύ όταν άγγιξα τη δεκαετία των σαράντα. Με κλόνισε η αποκάλυψη ότι μεγαλώνεις ανεπιστρεπτί. Το ένιωσα βαθειά, αλλά το πέρασα με ψυχραιμία. Τώρα παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται. Ξέρω ότι μια μέρα θα γεράσω και μακάρι να γεράσω με τους ανθρώπους που αγαπώ. Πρέπει να αποδεχθώ ότι το πρόσωπό μου, το σώμα μου, θα μαραθούν. Θέλω να πιστεύω ότι αν δεν παραιτηθώ, η ψυχή μου δεν θα μαραθεί… Βάφω ήδη τα μαλλιά μου.Δεν επιτρέπω στις άσπρες τρίχες να φανούν. Δεν πιστεύω στη διατήρηση της νεότητας αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της παραμόρφωσης που βλέπω γύρω μου, θα ήμουν πιο χαλαρή. Η παραμόρφωση με κάνει να αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο. Η νεότητα δεν διατηρείται, ευτυχώς. Μέσα μου είμαι πιο ήσυχη από ποτέ. Στα 20 ήμουν σε φάση αθανασίας. Στα 25 άρχισα να αναρωτιέμαι. Στα 36 έχασα και τους δύο γονείς μου. Στα σαράντα συνειδητοποίησα ότι μεγαλώνω. Τώρα στα 48 μου λέω, τι ωραία, είμαι καλά κι έχω κι άλλα ταξίδια να κάνω. Κλείνω πιο εύκολα τις καταπακτές μου με τα φαντάσματα. Εχω μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό μου. Στα 25 μου, που η ομορφιά μου ήταν κάτι το λαμπερό, δεν ένιωθα έτσι. Μια φίλη μου λέει ότι η καλλονή δεν χάνεται όσο ο άνθρωπος είναι καλά με τον εαυτό του. Κι όσο μεγαλώνω το πιστεύω όλο και πιο πολύ. Τώρα αισθάνομαι πιο ήσυχη από ποτέ». 

 

marianafpliotou/Instagram