Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου χαίρεται τον ήλιο με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι

«Πάντα υπάρχει μία δικαιολογία για λίγο ήλιο!». Με τη φράση αυτή η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου συνόδευσε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι.  Η ηθοποιός, που τους τελευταίους μήνες ζει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Αντζελες, δεν συνηθίζει να ποστάρει αποκαλυπτικές φωτογραφίες, επομένως  η τελευταία της ανάρτηση συγκέντρωσε πλήθος σχολίων. Οι περισσότεροι followers της έκαναν πάντως κοπλιμέντα για το αψεγάδιαστο σώμα της.

 

https://www.instagram.com/p/BkOLF1Rlvkg/?utm_source=ig_embed

Σύντομα, η Ιωάννα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού θα είναι η παρουσιάστρια του νέου project του Alpha που θα δούμε στις οθόνες μας το φθινόπωρο, τo Bake Off Greece.

Η δυναμική, η ένταση και το χιούμορ που την χαρακτηρίζουν, είναι τα ιδανικά συστατικά που χρειαζόταν το κανάλι ώστε το… γλυκό να πετύχει, καθώς ο ρόλος της Ιωάννας μόνο διεκπεραιωτικός δεν θα είναι. Η παρουσιάστρια του Bake Off θα παρακολουθεί όλη την εξέλιξη του προγράμματος με διπλό ρόλο. Από τη μία θα είναι αυτή που θα χαλαρώνει τους παίκτες κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και από την άλλη θα προσπαθεί με τον τρόπο της να τους «ξεκλειδώσει» ώστε να γνωρίσουμε τις 18 προσωπικότητες.