(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η παράσταση χορού «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαιξπηρ

Σήμερα  Τετάρτη 20 Ιουνίου η σχολή χορού της Κατερίνας Αναλυτή θα διοργανώνει παράσταση χορού για παιδιά με τίτλο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαιξπηρ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 20:30 το βράδυ.

Η χορογραφική επιμέλεια είναι της Κατερίνας αναλυτή, με βοηθούς χορογράφους τις Αγγελική Σακκά και Βασια Ζησιμοπούλου, τα κουστούμια επιμελήθηκε η Στέλλα Μαραγκού, την σκηνογραφία έχει επιμεληθεί η Όλγα Μοσχόβου, τις βιντεοπαρουσιάσεις ο Παναγιώτης Φαφούτης και τους φωτισμούς ο Νίκος Σωτηρόπουλος.

Συμφώνα με σχετική ανακοίνωση: «Από την σκηνή θα παρελάσουν μελισσούλες, βατραχάκι, σκιουροι, πεταλούδες, χωρικοί, ξωτικά και νύμφες του δάσους, οι βασιλιάδες Όμπερον και Τιτάνια, ο σκανταλιάρης Πουκ και ένας γάιδαρος που χωρίς να το θέλει θα μπερδέψει όλους τους ήρωες σε μια θεότρελη ιστορία. »

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης θα παρουσιαστούν χορογραφίες σύγχρονου χορού της Μαριάννας Χριστοπούλου και της Βάσιας Ζησιμοπούλου καθώς και street jazz από τον Luiz Mendes.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν παιδιά από 4 ετών καθώς και ενήλικες, όλοι μαθητές της σχολής. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά και μεγάλους ενώ πρόκειται για μια από λίγες παραστάσεις χορού για παιδιά με ολοκληρωμένο έργο από το κλασσικό ρεπερτόριο. Η σχολή έχει ανεβάσει στο παρελθόν και άλλα κλασικά παραμύθια όπως «Η ωραία κοιμωμένη» Ιούνιος 2003, «Η πεντάμορφη και το τέρας» Ιούνιος 2005, «Η Σταχτομπούτα» Ιούνιος 2008, «Copelia» Ιούνιος 2010, ο «Καρυοθραύστης» Ιούνιος 2012, «Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων» Ιούνιος 2014, τέλος «Η κακοφυλαγμένη κόρη» Ιούνιος 2016.

Το εισιτήριο κοστίζει 10€ και οι κρατήσεις εισιτηρίων θα γίνεται από την Δευτέρα 11 Ιουνίου, καθημερινά 6-9 το απόγευμα στο τηλ. 2610 323787 καθώς και στην σχολή Ναυαρίνου 36.