(Βίντεο): Μέθυσε και έβαλε το κεφάλι της σε εξάτμιση φορτηγού

Η Κέιτλιν Στρομ επισκέφθηκε με τους φίλους της το μουσικό φεστιβάλ του Γουίντσοκ, στη Μινεσότα, την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Διασκέδασε, κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ, και κάποια στιγμή βλέποντας την ευμεγέθης απόληξη της εξάτμισης ενός φορτηγού είχε τη φαεινή ιδέα να δει αν το κεφάλι της χωράει μέσα…

Κάπως έτσι άρχισε η περιπέτεια, καθώς το κεφάλι της 19χρονης μπορεί αν μπήκε μέχρι ένα σημείο, αλλά δεν έβγαινε! «Κόλλησε» στο σωλήνα της εξάτμισης και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για να μπορέσει να απελευθερωθεί.

Η διαδικασία πήρε περίπου 45 λεπτά και οι πυροσβέστες έδωσαν τη λύση κόβοντας την εξάτμιση.

«Ήμουν κάπως σαστισμένη γιατί δεν ήξερα τι είχε συμβεί, καθώς δεν μπορούσα να κοιτάξω γύρω μου, αλλά εμπιστευόμουν όλους όσοι βρίσκονταν γύρω μου καθώς ήξερα ότι θα με έβγαζαν έξω με ασφάλεια», δήλωσε η 19χρονη στην εφημερίδα Hutchinson Leader.

Αργότερα, η Κέιλτιν διαπίστωσε πως στιγμιότυπα από την άτυχη στιγμή που είχε, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να τα παρακολουθούν.

Αν μη τι άλλο ένα από τα περίεργα και παράδοξα που συμβαίνουν σε περιπτώσεις, που όπως συνηθίζουμε να λέμε, «μιλάει» το αλκοόλ.

newsbeast.gr