Μποντιμπιλντερού γιαγιά ετών 68 μιλά για τα πλήθη θαυμαστών της που τη βλέπουν σαν… θεά

Καταιγισμό προτάσεων δέχεται μέσω διαδικτύου μια μποντιμπιλντερού γιαγιά από τη Βρετανία, η οποία στα 68 της χρόνια και παρά την πρόσφατη αρθροπλαστική ισχύου στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα, μπορεί ακόμα να σηκώσει το ίδιο της το βάρος (65 κιλά) στο γυμναστήριο.

Η Angela Graham από το Leeds εργαζόταν στα νιάτα της ως μοντέλο. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ανακάλυψε το μπόντι μπίλντινγκ και έκτοτε η ζωή της δεν ήταν ποτέ ξανά η ίδια.

Η εντυπωσιακή 68χρονη, που εξακολουθεί να εργάζεται ως νοσηλεύτρια σε ψυχιατρική κλινική, είναι γιαγιά δύο εγγονών, 28 και 26 ετών. Εξακολουθεί να πηγαίνει γυμναστήριο κάθε μέρα, κάτι που όπως πιστεύει η ίδια συμβάλλει στη νεανική της εμφάνιση, αφού δεν φαίνεται πάνω από 50.

Παρόλο που πιστεύει ότι το μυώδες κορμί της δρα αποτρεπτικά για πολλούς άνδρες, η ίδια ομολογεί ότι υπάρχουν δεκάδες θαυμαστές που έλκονται από αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό της.
Ωστόσο η ίδια δεν συγκινείται από την προσέγγισή τους, που γίνεται συνήθως διαδικτυακά. «Πρόκειται για ανόητους και αδύναμους άνδρες που μου ζητούν να συναντηθούμε για να παλέψουμε, να τους σηκώσω ψηλά στα χέρια μου κ.λπ. Νομίζω ότι έχουν κάποια προβλήματα ψυχολογικά, γι’ αυτό είμαι πάντα ευγενική μαζί τους. Ξέρω από την εργασιακή μου εμπειρία ότι υπάρχουν άνδρες που ζουν θλιβερές ζωές και δεν είναι καλά συναισθηματικά. Πιστεύω ότι με κοιτάζουν και βλέπουν μια θεά. Μια γλυκιά κουβέντα από εμένα τους φτιάχνει τη μέρα, θεωρούν ότι κατάφεραν κάτι», αποκαλύπτει η δυναμική γιαγιά.

angela-mesa
angela-mesa-dio
angela-mesa-ena