ΠΑΤΡΑ: Με “παρατράγουδα” οι καθοριστικές εκλογές στο Εργατικό Κέντρο – Νέα κόντρα παρατάξεων…έφτασε σε εισαγγελέα και αστυνομία!

Με “παρατράγουδα” ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας . Σύμφωνα με μέλη της πρώην διοίκησης,πήγαν στις 9π.μ να ψηφίσουν, αλλά δεν τους άφησαν.
Δεν τους δέχθηκε ούτε η Εφορευτική Επιτροπή, ούτε ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος να ψηφίσουν , με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στην Αστυνομία κι έτσι αναμένονται εξελίξεις.

H πιο κρίσιμη ημέρα για την πρόσφατη ιστορία του εργατικού κινήματος της Πάτρας είναι η σημερινή Κυριακή με την επανάληψη των εκλογών ανάδειξης της νέας διοίκησης που είχαν ματαιωθεί προ 7μήνου, με τρόπο εξαιρετικά επεισοδιακό τότε.
Η κάλπη για τους αντιπροσώπους, μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων, ανοίγει στις 9:00 το πρωί μετά από δικαστικό συμβιβασμό που ακύρωσε την απόφαση της τελευταίας γενικής συνέλευσης κατά την οποία είχαν αποφασιστεί να αποκλειστούν από τη διαδικασία μέλη της παράταξης «ΣΥΝΔΕΣΗ» μεταξύ των οποίων και το σωματείο της πρώην προέδρου, Σταυρούλας Παναγοπούλου – Νικολάου.
Ο προσωρινός πρόεδρος του (ΕΚΠ), Κώστας Σπανός, δήλωσε προχθές ότι θα σεβαστεί την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων και άλλαξε τα ψηφοδέλτια, εντάσσοντας και τα αποκλεισμένα μέλη της «ΣΥΝΔΕΣΗ» (πρ. ΠΑΣΚΕ).Οι συνδικαλιστές Δ.Καραγεωργόπουλος και Σταυρούλα Νικολάου, καταθέτουν ομαδικά νέες μηνύσεις στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα,μετά τιος χθεσινές, για 36 αντιπροσώπους που δεν αναγνωρίστηκαν από την παράταξη του ΚΚΕ (ΠΑΜΕ) κι έτσι, δεν μπήκαν καν στα ψηφοδέλτια.
Την Παρασκευή ο εισαγγελέας, τους ειχε πει πως αν παρεμποδιστούν να ψηφίσουν να καταθέσουν μήνυση για να συλληφθεί η Εφορευτική Επιτροπή και ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος.