(Βίντεο)-O Γιώργος Λιάγκας μιλάει για το τηλεοπτικό του μέλλον

Μια τηλεοπτική σεζόν τελειώνει ενώ την ίδια στιγμή τα κανάλια ψάχνουν τα πρόσωπα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν τα μέσα. Ο ίδιος μίλησε στους δημοσιογράφους για το τηλεοπτικό του μέλλον λέγοντας πάνω από όλα ότι ανήκει στον ΑΝΤ1:

«Ανήκω στον ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 είναι τα τελευταία 5 χρόνια το τηλεοπτικό μου σπίτι. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μεταξύ εμού και του ΑΝΤ1 και όταν είναι να γνωστοποιηθεί κάτι θα γνωστοποιηθεί. Σε ό,τι με αφορά έκλεισε μια τηλεοπτική σεζόν με πολύ μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία. Δεν το λέω για μένα, το λέω και για την ομάδα που κάναμε την εκπομπή, η οποία ήταν μαζί με το Nomads και την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν μέσα στις τρεις καλύτερες από πλευράς νούμερων τηλεθέασης εκπομπές του ΑΝΤ1 για φέτος. Και η Φαίη πολύ καλά πήγε. Άρα ήταν μια πετυχημένη χρονιά στο πρώτο μισό. Στο δεύτερο μισό ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για μένα γιατί ξεκουράστηκα, επένδυσα πάρα πολύ στα παιδιά, οπότε και αυτό καλό είναι.

Εγώ θα ήθελα στο μέλλον να ξανακάνω μια βραδινή εκπομπή. Τώρα… υπάλληλος είμαι. Δεν έχω θέσει κάποιους όρους. Θα παρουσίαζα κάτι που θα μπορούσα να αντεπεξέλθω. Είχε γίνει κουβέντα για την απογευματινή ζώνη, η οποία στην πορεία σταμάτησε από το κανάλι. Το κανάλι αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την απογευματινή ζώνη. Πιστεύω ότι κάτι ωραίο θα βρούμε να κάνουμε με τον ΑΝΤ1».

Δείτε το βίντεο.