(ΦΩΤΟ)-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Οι Ταξιδευτές της Πρόζας σε θεατρική βραδιά στο Μάνεσι

To Σάββατο 26 Μαΐου 2018, οι Ταξιδευτές της Πρόζας με την κ. Αφροδίτη Δημητρακοπούλου και τους συνεργάτες της μας χάρισαν μια όμορφη θεατρική βραδιά στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Όλοι τους ήταν υπέροχοι και παρά την ψύχρα της βραδιάς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σκορπίζοντας γέλιο με την θεατρική παράσταση «Ένας βλάκας και μισός». Αφροδίτη και Γιώργο σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Όλους σας ευχαριστούμε θερμά που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γεώργιος Λαζουράς, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στις δραστηριότητες του συλλόγου και του χωριού μας, η δημοτικός σύμβουλός κ. Ευτυχία Παπαπαναγιώτου και ο Διευθυντής της Ώρας των Καλαβρύτων, κ. Νικόλαος Κυριαζής.

Στο τέλος της παράστασης ο πρόεδρος των χωριών μας, κ. Ιωάννης Κουτρουμάνης πρόσφερε στην κ. Αφροδίτη ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού για την προσφορά της μια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα από τον κήπο του.
Εν συνεχεία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου παρέθεσε δείπνο στη θεατρική ομάδα στην ταβέρνα του χωριού μας το «Το Αλώνι».