(Φωτο)-Σία Κοσιώνη: Οι αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου και οι επίσημες εμφανίσεις!

Διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και είναι ενθουσιασμένη με τον μικρό της πρίγκιπα. Ο λόγος για την Σία Κοσιώνη που πριν από 7,5 περίπου μήνες απέκτησε το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο γιος τους που θα πάρει το όνομα Δήμος, έχει αρχίσει να μεγαλώνει και γεμίζει και τους δυο καθημερινά με χαμόγελα χαράς….

Η γνωστή δημοσιογράφος και άνκοργουμαν του ΣΚΑΪ, που έμεινε για λίγο εκτός του τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, επέστρεψε δυναμικά λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα στα καθήκοντά της και κάθε μέρα ανυπομονεί να ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να βρεθεί κοντά στον μικρό της. Τώρα μάλιστα, έχει βρει πια για τα καλά τους ρυθμούς της, έχει χάσει τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και έχει αρχίσει να κάνει κάποιες περιορισμένες επίσημες εμφανίσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε αυτές τις μέρες σε fashion event που οργάνωσε γνωστό brand υποδημάτων, όπου η Σία βρέθηκε μαζί με άλλους επώνυμους και ενημερώθηκε για τις τάσεις του καλοκαιριού. Ιδιαίτερα κομψή και χαμογελαστή, η Σία έκανε αργότερα και τη βόλτα της στα νότια προάστια, όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Δες φωτογραφίες:

Μπέττυ Μαγγίρα, Σία Κοσιώνη

Σία Κοσιώνη, Μαρία Ξυτάκη

Φωτογραφίες: NDP