(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Επίσκεψη περιφερειάρχη στη Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου – Με τον Δήμαρχο

Στο Δημοτικό Σχολείο Λάππα βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια της υπερσύγχρονης σχολικής μονάδας, κάνοντας πράξη αυτό που είχε προαναγγείλει. Ο κ. Κατσιφάρας θέλησε να ενισχύσει τη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου και προσέφερε βιβλία και εγκυκλοπαίδειες.
Ο Απόστολος Κατσιφάρας στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, είχε αναφερθεί στην ανάγκη το νέο διδακτήριο να αποκτήσει βιβλιοθήκη , ζητώντας από τους πολίτες της περιοχής να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.
Δίνοντας πρώτος το παράδειγμα βρέθηκε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνο Καρπέτα και την Εκτελεστική Γραμματέα Διονυσία Μαράτου, στο Δημοτικό Σχολείο και παρουσία του Δημάρχου Δυτικής Αχαϊας Χρήστου Νικολάου παρέδωσε τα βιβλία, τονίζοντας πως από την πλευρά της Περιφέρειας η ενίσχυση της δανειστικής βιβλιοθήκης δεν σταματά μόνο σ’ αυτή την αποστολή.
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες και να βοηθήσουμε τη νέα γενιά στην κατάκτηση της γνώσης», σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας.