(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η μεταφορά της Αγίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέου στον Πειραιά

Μεγάλη ευλογία για τους πιστούς, κατά το φετινό εορτασμό των Αγίων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, η μεταφορά από την Πάτρα της Αγίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέου.Πειραιάς: Μεγάλο προσκύνημα στην Αγία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέου (φωτο)
Η Αγία Κάρα μεταφέρθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό από την περασμένη Πέμπτη κατά τα προεόρτια, κατέφθασε με το σκάφος του ΛΣ «ΝΗΣΟΣ ΡΩ» και θα παραμείνει εκεί έως τις 24 του μηνός.
Προχθές Κυριακή κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό όσο και χθες το πρωί κατά την πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα ναό με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, συγχοροστάτησε και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος μαζί με άλλους ιεράρχες.
Πλήθος κόσμου συνέρευσε στον Μητροπολιτικό Ναό του Πειραιά τις τελευταίες ημέρες για να προσκυνήσουν και να λάβουν δύναμη από την Κάρα του Πρωτοκλήτου Αγίου Ανδρέου. Κατάμεστος ο Μητροπολιτικός Ναός χθες για την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προχθές για τον Εσπερινό. Μαζί τους βουλευτές, πολιτευτές, δημοτικοί σύμβουλοι και Εκπρόσωποι Σωμάτων Ασφαλείας και Λιμενικού στον Πειραιά που μετείχαν και στην λιτάνευση της Αγίας Κάρας και των Ιερών Εικόνων των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και του Αποστόλου Ανδρέου στο κέντρο της πόλης.