Περιμένουμε τις ξεκάθαρες απαντήσεις όσων εμπλέκονται στο σκηνικό που περιέγραψε ο κ. Πισιμίσης

Με αφορμή την επιστολή παραίτησης του Θεόδωρου Πισιμίση από την διοίκηση του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, ο Αχαιός πρώην Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, δήλωσε τα εξής:
Διάβασα με προσοχή την επιστολή παραίτησης του κ. Θεόδωρου Πισιμίση από την διοίκηση του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Ο παραιτηθείς περιέγραψε εύγλωττα, μεταξύ άλλων, την παρέμβαση τοπικών κομματικών παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ στην άσκηση των καθηκόντων του, , την εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών σκοπιμοτήτων στον χώρο του νοσοκομείου, τη δημιουργία «ομάδων» που δεν συμμερίζονται την αξιοκρατία και το δήθεν «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς», την ανακάλυψη σκανδάλων που έμειναν κλεισμένα…στα συρτάρια, για κυβερνητικά ρουσφέτια.
Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός (φαντάζομαι ότι το ίδιο αισθάνονται και οι υπόλοιποι Αχαιοί) ότι δεν έχει αντιδράσει μέχρι σήμερα ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του που «φωτογραφίζονται» στην επιστολή παραίτησης του κ. Πισιμίση, για να αμφισβητήσει όσα κατήγγειλε μετά την αποχώρησή του. Εκπλήσσομαι, δε, για το γεγονός ότι δεν είδα να σχολιάζει τις καταγγελίες του παραιτηθέντα διοικητή η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Περιμένουμε τις ξεκάθαρες απαντήσεις όσων εμπλέκονται στο σκηνικό που περιέγραψε ο κ. Πισιμίσης , όπως και η υπόλοιπη κοινωνία του νομού μας, ευελπιστώντας ότι οι τοπικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προσπαθήσουν να συγκαλύψουν τις εστίες αδιαφάνειας και αναξιοκρατίας που καταγγέλλονται στην επιστολή παραίτησης του πρώην διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος. Το οφείλουν στους φορολογούμενους συμπολίτες μας που απαιτούν να έχουν αξιοπρεπή αντιμετώπιση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και σε κάθε νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού και της χώρας μας.