ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μαθητές που ξεχώρισαν και έκαναν τον τόπο τους υπερήφανο

Μαθητές του Γυμνασίου Καλαβρύτων συμμετείχαν σε εξωσχολικές δραστηριότητες και διαγωνισμούς και ξεχώρισαν με τις διακρίσεις τους. Η Τοπουζίδου Χριστίνα, μαθήτρια της Γ’ τάξης, στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Θαλής» και «Ευκλείδης» και προκρίθηκε στις επόμενες φάσεις. Οι μαθήτριες της Γ’ τάξης Λούπος Λεντιόνα, Τοπουζίδου Χριστίνα και Τσουρουφλή Ευγενία, μετά από πρόκριση, εκπροσώπησαν το Γυμνάσιο Καλαβρύτων, στις 05/05/2018, στο GRAND PRIX Φυσικών Επιστημών, που διοργάνωσε η Ενωση Ελλήνων Φυσικών και κατέλαβαν τη 13η θέση ανάμεσα σε 32 ομάδες Γυμνασίων απ’ όλη την Αχαΐα. Επίσης , η Τοπουζίδου Χριστίνα έλαβε μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» και προκρίθηκε.

Τέλος, στον 5ο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων περιοχής Αιγιαλείας και Καλαβρύτων και το Διεθνές Ιδρυμα Γιάννη Κουτσοχέρα και Λένας Στρέφη – Κουτσοχέρα, με θέμα «Εικόνες του τόπου μου» απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο, στη μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου Κων/να Παναγοπούλου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, στις 06/05/2018, στο Πολιτιστικό κέντρο Αιγίου.
Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην Κων/να Παναγοπούλου για τη συμμετοχή της στον 3ο διαγωνισμό ποίησης με θέμα «Το σπίτι που γεννήθηκα», που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πάτρας και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών «Κωστής Παλαμάς». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 11/05/2018, στο Επιμελητήριο Αχαΐας στην Πάτρα.