(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ: Ενημέρωση μαθητών 2ου Δημοτικού Σχολείου για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος και τους κινδύνους

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αχαΐας-Αιτωλοακαρνανίας-Φωκίδας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Αιγίου πραγματοποιήθηκε σήμερα ενημέρωση όλων των μαθητών του σχολείου από τον πρόεδρο της Ένωσης και Διοικητή του Γ΄ Λ/Τ Αιγίου Υποπλοίαρχο Λ.Σ ΚΩΣΤΑΚΗ Μιχαήλ, σε θέματα προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος και κινδύνων που αντιμετωπίζουμε στην θάλασσα.

Όλοι οι μικροί μας φίλοι παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή την ενημέρωση και στο τέλος παρέλαβαν από ένα έγχρωμο ενημερωτικό φυλλάδιο το «ΠΡΟΣΕΧΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ» που τυπώθηκε με έξοδα από κοινού της Ένωσης και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αιγιαλείας κ. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, τον οποίο τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στην ενημέρωση.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια του σχολείου κα Πλατάνου Βασιλική, όλο το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. ΖΩΙΤΣΟΥΔΗ Δημήτριο που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρότασή μας για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Στόχος μας είναι αυτή η ωραία προσπάθεια να συνεχιστεί και σε άλλα σχολεία της περιοχής.

 

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος