Φεύγει η Νικολούλη από τον Alpha; Με ποιο κανάλι έκανε ραντεβού

Μπορεί η τηλεοπτική χρονιά να μην έχει τελειώσει ακόμα, αλλά οι συναντήσεις, τα ραντεβού και οι φήμες πάνε κι έρχονται.Οι αλλαγές που θα γίνουν στο τηλεοπτικό σκηνικό βίσκονται στη φάση του ζυμώματος.

Το μέλλον της Αγγελικής Νικολούλη, την οποία τα δημοσιεύματα θέλουν να αποχωρεί από τον Alpha και να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, είναι αυτό που τον τελευταίο καιρό συζητιέται έντονα και κυκλοφορούν πολλές φήμες σχετικά.

Στη «Φωλιά των ΚουΚου», ανέφεραν ως επισφράγισμα των φημών ότι η Νικολούλη είχε πραγματοποιήσει ένα πρώτο ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο πριν ο ίδιος αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Μετά από αυτό, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Ακολούθησαν δυο ακόμη ραντεβού με τον νέο Γενικό Διευθυντή Προγράμματος, Τζώρτζη Ποφάντη, που ως γεγονός πυροδοτεί τις φήμες και αρκετοί έχουν σπεύσει να μιλούν για σίγουρη μεταγραφή.

Μάλιστα, αναφέρθηκαν και στο ότι η Αγγελική Νικολούλη πραγματοποίησε τα συγκεκριμένα ραντεβού καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη διάρκεια και την ώρα προβολής  του «Φως Στο Τούνελ».