(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το “Ενεργειακό Αποτύπωμα της Δυτικής Ελλάδας”

Επιτάχυνση όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την ταχύτερη υλοποίηση του σχεδιασμού αποφάσισε η Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το «Ενεργειακό Αποτύπωμα της Δυτικής Ελλάδας» στην 2η Συνεδρίαση της που πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Ν. Μπαλαμπάνη.

Στην συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης έγινε σχεδιασμός των επόμενων φάσεων υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης ενώ πραγματοποιήθηκε και κατανομή έργου σε όλους τους συμμετέχοντες στα πλαίσια της επιτάχυνσης των διαδικασιών.

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν πλέον του αντιπεριφερειάρχη  ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης και Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Υφαντής, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Β. Αϊβαλής, ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Π. Ψυλλιάς, το μέλος της επιτροπής Γ. Παπασταματίου (Διευθυντής Δ/νσης Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της ΠΔΕ), το μέλος  Π. Μωυσιάδου (Αυτοτελές ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της ΑΔΠΔΕ&Ι),  το αναπλ. μέλος Β. Σκούρα (Αυτοτελές Τμήμα ΤΑΣ Ν. Αχαΐας της ΑΔΠΔΕ&Ι), το αναπλ. μέλος  Μ. Μακρή (Προϊστ. Τμήματος Τεχνικών Εφαρμογών της ΠΔΕ) και η αναπλ. γραμματέας της επιτροπής Δ. Αποστολοπούλου (υπαλ. ΤΕΕ/ΤΔΕ)