Δολοφονία Καλλιθέα: «Από τα χέρια μου θα φύγεις», έλεγε η κόρη στον 88χρονο πατέρα της

«Από τα χέρια μου θα φυγεις» είχε πει στον τελευταιος τους τσακωμό η κόρη προς τον πατέρα σύμφωνα με τους γείτονες οι οποίοι άκουγαν τους τσακωμούς.

Ο ηλικιωμένος πριν από δυο περίπου βδομάδες είχε ένα ατύχημα στο μπαλκόνι του, όταν θέλησε να κάνει μια δουλειά χρησιμοποιώντας την σκάλα. Ο άτυχος ηλικιωμένος γλίστρησε και έπεσε χτυπώντας σοβαρά τα πόδια και την μέση του γεγονός που έκανε την κόρη του να έρχεται από την Παιανία το απόγευμα και να τον προσέχει.

IMG_2991
IMG_2988
IMG_2987

 

Σύμφωνα με τους κατοίκους της πολυκατοικίας οι τσακωμοί στο διαμέρισμα του ηλικιωμένου μετά και από το ατύχημα ήταν συχνό φαινόμενο, ενώ αρκετές φορές ο ένας απειλούσε τον άλλο με αποκορύφωμα την κουβέντα της κόρης λίγες μέρες πριν τον σκοτώσει ότι θα φύγει από τα χέρια της.

«Σπάνια έβγαινε έξω γιατί περπατούσε με το ζόρι… Τελευταία ηταν κλεισμένος στο σπίτι γιατί είχε ενα ατύχημα, έπεσε απο μια σκάλα και χτύπησε. Τις τελευταίες μέρες ακούγαμε φωνές απο το διαμέρισμα του, φώναζε εκείνος και του φώναζε και η κόρη του. Ηταν βρισιές και θυμάμαι σε ενα σημειο που έτυχε να ακούσω ότι του είχε πει εκείνη ότι από μάνα θα φύγεις. Αυτο συνέβη πριν τρεις με τέσσερις μέρες και μέρα έγινε ότι έγινε. Ηταν ευγενικός και χαιρετούσε πάντα, μου λέγε καλημέρα και του απαντούσα, ηταν ευχάριστος ηλικιωμένος. Ερχόταν και ο γιος του και τον πρόσεχε και μετα πήγαινε στην δουλειά του και μετα ερχόταν η κόρη του. Εμείς στην πολυκατοικία νομίζαμε οι ηταν κάποια γυναικα που απλά τον πρόσεχε. Περπατούσε με μπαστούνι και συνήθως τον βοηθούσε κάποιος. Το ατύχημα το είχε μια μισή εβδομάδα πριν σκοτωθεί, ηταν στην σκάλα στο μπαλκόνι του και ήθελε κάπου να ανέβει και έπεσε και χτύπησε»