Μπακογιάννη: Στην ΝΔ τους χρειαζόμαστε όλους και παλιούς και νέους και χοντρούς και αδύνατους

«Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται την πανστρατιά στελεχών, νέων και παλαιών με εμπειρία, χρειάζεται και χοντρούς και αδύνατους», τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως είπε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας χωράει όλους εκείνους που επιθυμούν να προσφέρουν και να συμβάλλουν στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. «Ηδη μέσα από τις νέες ανοιχτές διαδικασίες του μητρώου πάνω από 4.500 νέα στελέχη έχουν μπει στο κόμμα», σημείωσε.

Η κυρία Μπακογιάννη, υποστήριξε πως η κυβέρνηση πρέπει να δεχθεί την πρόταση της ΝΔ για μια εθνική γραμμή.

«Βασικό είναι στα ελληνοτουρκικά η κυβέρνηση να αποκτήσει μία ενιαία φωνή. Να μην υποτιμά σημαντικά περιστατικά και να μην υπερτιμά άλλα μικρής σημασίας. Επίσης να αποκτήσει μία στρατηγική βραχυπρόθεσμη μεσοπρόθεσμη μακροπρόθεσμη και να δεχθεί την πρότασή μας για μία εθνική γραμμή» ανέφερε η κυρια Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε πως η επιτυχία της στρατιωτικής επιχείρησης της Τουρκίας στο Αφρίν έδωσε την αφορμή στον Ερντογάν να οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είπε: «Είναι κακό πράγμα είναι να γίνονται εκλογές πριν το τέλος της τετραετίας. Εδώ έχουμε, όμως μια ιδιαίτερη κατάσταση μια κυβέρνηση η οποία είναι μοναδική στον κόσμο. Αν είχαν γίνει εκλογές δεν θα είχαμε φτάσει εδώ».

Το ενδεχόμενο να ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή και την υιοθεσία και συγκεκριμένα το επίμαχο άρθρο 8 που δίνει το δικαίωμα και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς παιδιών, άφησε ανοιχτό για ακόμα μία φορά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Η κυρία Μπακογιάννη στην ερώτηση αν θα ψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο απάντησε πως «αν το κόμμα μου επιβάλλει κομματική πειθαρχία, θα ακολουθήσω το κόμμα μου».

Όπως εξήγησε, «εμείς είμαστε μια γνωστή παραδοσιακή οικογένεια στην Ελλάδα και είμαστε παραδοσιακή όχι για άλλους λόγους, αλλά επειδή είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε με πάρα πολλή αγάπη. Η αγάπη που θα δώσεις σε ένα παιδί δεν εξαρτάται από τίποτα, ούτε από το φύλο, ούτε από την καταγωγή, από τίποτα, παρά μόνο από τη δυνατότητά σου να δώσεις. […] Ένα παιδί που βρίσκεται κλεισμένο στο ίδρυμα έχει δικαίωμα να βγει από το ίδρυμα και κάθε τέτοια προσπάθεια εγώ την στηρίζω».