Παναθηναϊκός: Σήμερα στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

Αυτή την Τετάρτη (2/5) αναμένεται στην Αθήνα ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο γύρω από την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ ΦΜ.

Ήταν γνωστό πως ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα έρθει στην χώρα μας μέσα στην εβδομάδα για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού, με την Τετάρτη να εμφανίζεται ως η μέρα άφιξης του Πιεμπονγκσάντ.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Πιεμπονγκσάντ να έρχεται στη χώρα μας χωρίς τον Πίνι Ζάχαβι, καθώς ο Ισραηλινός ατζέντης δεν θέλει να λάβει μέρος στις τελικές συζητήσεις, παρότι είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει στη συνέχεια στη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας, εφόσον ολοκληρωθεί το deal.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι ιδιαίτερα καθοριστική σε όλα τα μέτωπα για τους πράσινους με την μεταβίβαση της ΠΑΕ να έχει βασική προτεραιότητα σε συνδυασμό βεβαίως με την υπόθεση Βέμερ.

Σήμερα άλλωστε αναμένεται το τρίτο -3 στον Παναθηναϊκό καθώς δεν έχει εξοφλήσει ούτε έχει βρει μια λύση με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή κάτι που σημαίνει πως η πράσινη ΠΑΕ μετράει αντίστροφα για τον υποβιβασμό της αν δεν αλλάξει μέσα στις επόμενες μέρες τα δεδομένα.