ΑΧΑΪΑ: Οριστικά στο Αίγιο ο Προκόπης Παυλόπουλος στις 26 Ιανουαρίου – Τιμές ετοιμάζει ο Δήμος για την Εθνική-Τοπική Εορτή

Στην πρώτη εκδήλωση για τη νέα Εθνική-Τοπική Εορτή του Αιγίου, στις 26 Ιανουαρίου, θα παραστεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπής Παυλόπουλος, αποδεχόμενος επίσημη πρόσκληση του δημάρχου Αιγιάλειας,για την  ιστορική Συνέλευση της Βοστίτσας.

Σχετική είναι η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, που  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ», την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων:

-Απονομή τιμητικής διάκρισης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, κατά την παρουσία του στην εθνική τοπική εορτή.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση σχετικής πίστωσης για την κάλυψη εξόδων που θα προκύψουν κατά τον εορτασμό της εθνικής τοπικής εορτής «Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας 26 Ιανουαρίου 1821».

Πηγή: aigialeianews.gr

advertisement

3 Comments on "ΑΧΑΪΑ: Οριστικά στο Αίγιο ο Προκόπης Παυλόπουλος στις 26 Ιανουαρίου – Τιμές ετοιμάζει ο Δήμος για την Εθνική-Τοπική Εορτή"

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ http://WWW.AIGIALEIANEWS.GR.

  2. Έχουμε ήδη προσθέσει την πηγή. Μας συγχωρείτε και πάλι.

Comments are closed.