Ολυμπιακός: Νέο ψυχολογικό ντοπάρισμα από τον Λεμονή προς τους παίκτες

Εάν μη τι άλλοι οι προπονητικές και ψυχολογικές μέθοδοι του Λεμονή στον Ρέντη ποικίλουν ειδικά το τελευταίο διάστημα. Ο έμπειρος κόουτς δίνει μεγάλο βάρος στο σκέλος της ψυχολογίας και έτσι λειτούργησε ανάλογα και την Πέμπτη δείχνοντας στους παίκτες του τον βαθμολογικό πίνακα και με ομιλία για… ντοπάρισμα ψυχολογίας για την συνέχεια.

 

«Κοιτάξτε καλά αυτόν τον πίνακα. Κοιτάξτε τον πολύ καλά, όπως και την βαθμολογία. Εδώ μέσα είναι τα λάθη μας, οι απροσεξίες μας και όλα! Τώρα βάζετε Χ σε όλα όσα έγιναν. Σε όλα αυτά και γινόμαστε ξανά μία γροθιά.

Όλοι μαζί. Όχι μία ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως αλλά μία γροθιά. Τον Γενάρη πρέπει να είμαστε πρωτοι. Να έχει η βαθμολογία πρώτο τον Ολυμπιακό και αυτό θα το έχουμε καταφέρει όλοι μας με ασταμάτητη δουλειά», επισήμανε σχετικά.
Ο Λεμονής όμως είχε και άλλα να πει: «Κάνουμε μία αντεπίθεση διαρκείας για να βρεθούμε στην φυσική μας θέση. Εκεί που ανήκουμε. Στην πρώτη θέση. Σας θέλω όλους προσηλωμένους στον στόχο και ξαναλέω. Όλοι μαζί μία γροθιά»! Η ομιλία αυτή πάντως φάνηκε να έχει καλό αντίκτυπο στους παίκτες στον Ρέντη.
Πηγή:www.gazzetta.gr

advertisement